Telefon: (+45) 6110 1810 | Mail: iw@drinannaweiss.dk | Adresse: Østbanegade 9, 1th 2100 København Ø Danmark

Injektionsbehandlinger – Det er ok at give naturen en hjælpende hånd…

Injektionsbehandlinger

Hemmeligheden bag et naturligt udseende er erfaring 

Rynker kan behandles diskret med botox uden, at man bliver mimikfattig. Volumen og kontur kan forbedres med korrekt placeret filler. Hudens struktur og elasticitet kan forbedres med diverse ‘boosters’ som fx Profhilo.

Som erfaren ansigtskirurg har Inanna Weiss udførligt kendskab til ansigtets opbygning og ved præcis, hvor kanylen skal placeres for at opnå det ønskede, diskrete resultat. Klinikken tilbyder de mest gængse behandlinger i ansigtet samt behandlinger mod hyperhidrose (øget sved tendens).

Botox

Botox (botulinum toxin type A) mindsker de mimiske rynker, som er de rynker, der opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan fx være bekymringsrynken mellem øjnene, panderynker, smilerynker eller rynkerne ved øjnene.

Botox kan også bruges til at løfte nedadvendte mundvige, reducere tandkødssmil, halsrynker, løfte læberne og øjenbrynene. 

Før proceduren renses huden på det pågældende sted, og derefter injiceres botox med en lille nål. Musklerne i det behandlede område slapper af, og rynken får ro til at reparere. En behandling tager normalt 30 minutter afhængig af dine ønsker.

Behandling med Botox er en effektiv metode til at fjerne dybe rynker og linjer i dit ansigt. Du vil se en forskel allerede efter 5-10 dage, og det synlige resultat vil vare fra 3-6 måneder. Behandlingen vil resultere i et yngre og friskere udseende. Mange oplever også en markant forbedring af hudens struktur, som ser glattere ud.

Filler

Ikke-permanent filler består af vand og naturlig hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et molekyle, der findes naturligt i kroppens hud og bindevæv, og som ikke er fremmed for kroppen. Filler kan blandt andet give flottere kontur i ansigtet, udglatte rynker, løfte øjenbrynene, opfriske mørke rander under øjnene og forstørre læbernes form samt løfte kindben og hængende mundvige.

Ikke-permanent filler holder mellem 3-12 måneder og bliver opløst med tiden. Den første behandling holder generelt kortere tid end de efterfølgende behandlinger. Det tager ca. 20 minutter at blive behandlet med filler, og vi tilbyder behandlingen med eller uden lokalbedøvelse. Behandling med filler er forbundet med meget få bivirkninger, men der kan opstå lokal smerte, ømhed, let rødme, hævelse og blå mærker de første par dage efter injektionsbehandling med filler.

Booster/ Profhilo

Profhilo kan bruges til opstramning i ansigtet, af halsen, håndryggene samt til opstramning på kroppen. Området, der skal behandles, desinficeres, og Profhilo injiceres med en meget tynd nål, hvorefter det spreder sig i vævet og opstrammer huden indefra.

Profhilo består af hyaluronsyre, der opstrammer og forebygger slaphed i huden. Ud over at styrke og fugte huden har Profhilo også en positiv effekt på ældning af væv, der begynder at miste sin spændstighed. Molekylerne i Profhilo binder væske til huden, hvilket hjælper hudens egen dannelse af kollagen, som således bliver opstrammet. Profhilo indeholder ikke bindinger, som findes i klassiske fillers, og giver derfor ikke øget volumen, men derimod genskaber det hudens elasticitet og spændstighed

Ved behandling med Profhilo kan man mærke en let sviende fornemmelse, som hurtigt aftager. Der er ikke behov for bedøvelse under behandlingen. Der kan forekomme blå mærker, hævelse og rødme i området, som forsvinder nogle dage efter behandlingen. Det er meget individuelt, hvor længe produktet holder, men den forventede holdbarhed af behandlingen er op til et år. Efter alle behandlinger ses en stærkere og sundere hud.